Down Town 

Een nieuw concept in de Lichtenvoordse horeca; een Asian foodbar. De bar is in korte tijd omgetoverd in de Aziatische sfeer.
De toiletten en oude urinoirs zijn vervangen naar strak wit, de wanden zijn voorzien van fotoprints, compleet in stijl.
Om de sfeer af te maken hebben we massief eikenhouten wastafels geplaatst met daarop unieke wasbakken.

 De op maat gemaakte banken hebben we bekleed met leer, voor een goede kwaliteit en uitstraling, passend bij de bar.
 

Bekijk alle foto's >

De Koppelpaarden


Buffetkarren
Mobiele ontbijt buffetkarren gemaakt voor een vaste klant in de horeca. Het buffet bevat een ingebouwde koelplaat, het frame is van gepoedercoat staal, de bladen zijn van meerlaags massief eiken. De buffetkarren hebben dezelfde hoogte als de bestaande bars en zijn hierdoor multifunctioneel inzetbaar.

Garderobe
Ook de garderobe is op maat ontworpen en gemaakt voor deze klant. Met ingebouwde ledverlichting, het logo uit staal gefreesd, gepoedercoat en gemonteerd op de lichtbak.
Afmetingen 3,55 meter.

Bekijk alle foto's >

Restaurant LEO


Verbouwing van een restaurant/cafetaria. De bestaande bar is opnieuw aangekleed met een wit composiet blad, groene tegels en een achterkast met de koeling op hoogte. Door het plaatsen van een stalen frame kunnen verlichting en schappen worden gerealiseerd. De juiste ledverlichting maakt van het geheel een echte eye catcher.

Voor de to-go counter zijn 2 nieuwe balies gemaakt, een werkblad en een afhaalbalie. Beide zijn gemaakt van sloophout met een blad van HI-Macs; naadloos en speciaal voor de hygiëne.

De bank van 5 meter lang is ter plekke op maat gemaakt van massieve hardhouten delen, welke normaliter voor een vrachtwagenvloer worden gebruikt. De lange bank benadrukt de lengte en zorgt voor een warme, welkome uitstraling.

Bekijk alle foto's >

Keukenblok


Samen met een particuliere klant een keuken van a tot z geregiseerd en gerealiseerd. Gekozen is voor een vrijstaand keukenblok, mat gespoten. De lichte kasten dragen het keukenblok, waardoor deze in de ruimte wordt opgenomen. Het blad is van 10 mm rvs met een geïntegreerde spoelbak en cooker. De kast is gespoten in een matte ral kleur.

Bekijk alle foto's >

Overkapping


Geheel volgens eigen ontwerp een ruime en schitterende overkapping gebouwd, met eiken spanten, met een stolp dak van Douglas. De overkapping is voorzien van een stalen kruis ontlasting met robuuste gaffels. De afmeting van deze overkapping is 6,5x4,5 meter.  

Bekijk alle foto's >

Scheidingswand


Voor een particuliere opdrachtgever een multifunctionele scheidingswand geplaatst in de woonkamer. De wand is goed voor opbergen, decoratie, boeken- en tv-kast. Op maat gemaakt zonder dat er (pas)naden zichtbaar zijn. Het materiaal bestaat uit gelakt meubelpaneel met massief eiken schappen. De wand is af te sluiten met een schuifdeur in een stalen frame op kleur.
Door de wand zijn de eet- en woonkamer gesplitst, zonder afbreuk te doen aan de eenheid van de kamer.

Bekijk alle foto's >

Overkapping


Voor een particuliere opdrachtgever een overkapping van Douglas hout gebouwd op beton fundatie. De dichte wanden zijn van Zweeds rabat, zwart gebeitst. De massieve palen zijn 20x20, dakdragers verbonden d.m.v. zwaluwstaart, dus zonder schroeven. Het dak is van Epdm met een aluminium daktrim. Afmetingen van de overkapping zijn 4x3 meter.

Bekijk alle foto's >

Scheidingswand

Voor een particulier een kamer en suite gerealiseerd door het plaatsen van een scheidingswand met zwarte, houten deuren tot aan het plafond. Heel eigentijds en stoer.

Bekijk alle foto's >

Grand Café Markt 5

Verbouw / renovatie van een restaurant in Lichtenvoorde. Met als unieke 'gadget' een tapkraan uit de muur. De opdrachtgever heeft mij de vrijheid gegeven dit te bedenken, te ontwikkelen en uit te voeren.   

Bekijk alle foto's >

Bar horecaondernemer

Voor een groots renovatieproject in de Lichtenvoordse Horeca twee barren ontworpen en gebouwd, volledig naar eigen inzicht en ontwerp. Exclusieve zwartstalen tappunten welke de barren een extra luxueuze uitstraling geven. 
Gebruikte materialen: Massief eiken in combinatie met zwart staal

Bekijk alle foto's >

Particulier interieur

In samenwerking met een binnenhuisarchitect het ontwerp gemaakt voor een lage kast, een dressoir en een kapstok.
Specifiek maatwerk. Zelfs de kleerhangers zijn op maat gemaakt.
Gebruikte materialen: Eiken en zwart staal

Bekijk alle foto's >

KORNUIT

In opdracht van Grolsch 72 uitgiftebalie's met hout bekleed en bestickerd. Het hout is afkomstig van een meters hoog biervat, oorspronkelijk gebruikt voor de Zwarte Cross. Balie's door middel van een aluframe van een nieuwe look voorzien. 
Transportkooien meegeleverd.
Gebruikte materialen: Aluminium frame, hout, stickerfolie 
 
 

Bekijk alle foto's >

Club 5 Lichtenvoorde

Voor een horecaonderneming in hartje Lichtenvoorde de bar en het interieur gebouwd. Ontwerp en realisatie in samenwerking met de binnenhuisarchitect van de ondernemer. 
Gebruikte materialen: Massief eiken (afgewerkt met epoxy), zwart staal en gepoedercoat staal 

Bekijk alle foto's >

Schuur met veranda

Aan de hand van de wensen van de opdrachtgever een ontwerp op maat gemaakt voor een schuur met een veranda. 
Gebruikte materialen: Douglas hout zwart, gecombineerd met eiken gebinten. 

Bekijk alle foto's >

Meubilair particulier

Aan de hand van de wensen van de opdrachtgever ontworpen. Een werkplek op maat gemaakt en passend meubilair gecreëerd. 
Gebruikte materialen: meubelplaat op kleur gespoten, gecombineerd met massief hout.

Bekijk alle foto's >

Verrijdbare eettafel

Volledig naar eigen creativiteit ontworpen en gecreëerd. Verrijdbare eettafel, 8 persoons
Gebruikte materialen: Massief bamboehout gecombineerd met zwartstaal.

Bekijk alle foto's >

Massieve trap

Eigen ontwerp en constructie met een verdekte trapboom. 
Gebruikte materialen: Massief onbehandeld bamboehout

Bekijk alle foto's >

En suite deuren

Aan de hand van de wensen van de opdrachtgever kamer en suite deuren geplaatst. De ombouw is volledig handgemaakt maatwerk, met inwandig wegschuivende deuren. In de ombouw is een boekenkast en ingebouwd bureau verwerkt.
  

Bekijk alle foto's >

Verlaagd plafond

Een passende, op maat oplossing gecreërd om de electra van de lamp weg te werken.
Gebruikte materialen: 220x220 cm paneel, in de kleur van het plafond gespoten. 

Bekijk alle foto's >

Schuifkast / opberger

Een oplossing bedacht om de ruimte zo functioneel mogelijk te gebruiken. Schuifwand op maat gemaakt om wasmachine uit het zicht te halen en extra opbergruimte te creëren. Dit alles uitgevoerd in de klassieke stijl, volledig naar wens van de opdrachtgever. 
 

Bekijk alle foto's >

TV meubel / opberger

Volledig aan de hand van de wensen van de opdrachtgever een TV meubel / opberger op maat gemaakt. 12 meter lange kast, met de haard geïntegreerd.
 

Bekijk alle foto's >